Livrari

Suntem pasionati de ceea ce facem si nu ne dorim decat sa oferim clientilor nostri cele mai bune servicii, fara a face compromisuri in ceea ce priveste calitatea preparatelor. Clientii din mediile bancar, financiar, IT, advertising, mass-media, geologie, medical sau militar, pe care ii servim de ani buni, sunt o dovada a reusitei noastre.

Experienta pe care o avem ne permite sa oferim solutii complete pentru masa de pranz a companiilor care doresc sa ofere propriilor angajati acest beneficiu. Ne ocupam de tot ceea ce tine de masa calda, incepand de la livrarea in caserole si pana la administrarea de cantine din sediile companiilor, unde putem asigura amenajarea spatiului cu utilaje complete si personal calificat pentru servire. Avem grija, de asemenea, ca evenimentele pe care le organizati sa ofere angajatilor si partenerilor dumneavoastra mancare proaspata si gustoasa.

Un contract de catering reprezinta nu doar o grija in minus pentru persoanele din conducerea unei companii, dar trebuie sa reprezinte, cu siguranta, o optimizare a costurilor pe care noi o putem oferi partenerilor nostri prin crearea sau adaptarea solutiilor proprii la cerintele fiecarui business, fara a afecta calitatea serviciilor pe care le oferim. Nu intamplator, multi vizitatori din companiile cu care lucram aleg sa comande dupa aceea de la noi.

Scopul nostru este ca masa calda de la Kitchenetta  sa ofere angajatilor companiei dumneavoastra un motiv de bucurie si de relaxare, intr-un spatiu prietenos. In acest sens, va invitam sa ne contactati pentru ca sa putem afla mai multe despre compania dumneavoastra si pentru a demara un proiect comun impreuna.

KITCHENETTA

Detalii