Evenimente magice

DIN 29 AUGUST 2022, SPAȚIUL DE JOACĂ MAGIC LAND A INTRAT ÎNTR-UN PROCES DE RENOVARE, ÎNTRERUPÎNDU-ȘI ACTIVITATEA.

REVENIM CU VEȘTI CÂND VOM FI PREGĂTIȚI DIN NOU SĂ VĂ PRIMIM !

MAGIE! PETRECEREA POATE SA INCEAPA !

Petrecerile Magic Land sunt o experienta fantastica atat pentru copii, cat si pentru parinti. Lasati mancarea, distractia si curatenia in grija noastra in timp ce va veti bucura de momente minunate alaturi de copil si prieteni.
Va oferim trei pachete diferite de petreceri si vom organiza totul cu multa atentie si dragoste.

Stim cat de ocupat sunteti si cat de mult timp v-ar lua organizarea unei petreceri. Noi avem spatiul potrivit, dotarea potrivita si multa, multa pasiune pentru ceea ce facem, asa ca va invitam sa alegeti unul dintre pachetele noastre.
Suntem flexibili si vom incerca sa personalizam alegerea voastra pentru a va oferi o petrecere de neuitat.

Se apropie ziua de nastere a copilului tau sau aveti un eveniment de sarbatorit si nu mai vrei locatii scumpe, plictisitoare si prafuite. Pur si simplu iti doresti o petrecere reusita pentru copilul tau, pe care sa ti-o poti permite.
Intr-un spatiu nou, elegant si generos, la Magic Land, gasesti 350 de metri patrati de distractie si amuzament pentru copilul tau. Este necesar un minim de 10 copii invitati pentru a putea rezerva petrecerea.

Asa ca nu mai astepta! Copilul tau viseaza la o petrecere speciala ! Magic Land te ajuta sa-i transformi visul in realitate!
Nu te-ai hotarat inca? Contacteaza-ne acum si echipa Magic Land (petreceri copii) te va ajuta sa alegi unul dintre pachetele atractive si accesibile din oferta noastra.
Alege tot ce e mai bun pentru copilul tau!

Serbari copii

Detalii

Botezuri

Detalii

Majorate

Detalii