restaurant

RESTAURANT

Restaurantul  cu o capacitate totala de 80 de locuri. Ferestrele ample iti ofera privelistea dealurilor impadurite, iar seara, prin acoperisul de sticla, milioane de stele vor canta “La multi ani” la petrecerea ta. Mesele, scaunele si intreaga ambianta pot fi decorate festiv in mai multe variante, dupa dorintele tale.

Barul, cu o capacitate de 50 de locuri, iti sta si el la dispozitie, cu decorul sau cald si primitor, fie in completarea ariei alocate unei petreceri ample, fie pentru organizarea unui eveniment in familie sau cu un cerc mai intim de prieteni.

Pentru un eveniment original si vesel, intr-un grup mai restrans, putem organiza pentru tine chiar si un cocktail party pe marginea piscinei; invitatii tai vor fi incantati sa danseze o noapte intreaga langa apa clara, in care se oglindesc sclipirile stelelor ce razbat prin acoperisul de sticla.

Personalul nostru este atent la fiecare detaliu si serveste cu profesionalism si entuziasm fiecare oaspete, indiferent cat de mare este reuniunea pe care o planifici.

Realizarea meniului festiv pentru un eveniment special este una dintre activitatile preferate ale bucatarului nostru sef si incearca sa se auto-depaseasca de fiecare data. Oricat de pretentiosi ar fi oaspetii tai, vor ramane impresionati de savoarea si aspectul mancarurilor, dar poti sa-i previi din timp ca bucatarului-sef nu-i place sa dezvaluie retetele sale secrete. Avem experienta in organizarea de evenimente festive si stim ca iti doresti ca al tau sa se desfasoare exemplar. Suntem flexibili si iti vom veni in intampinare cu sfaturi si sugestii. Spune-ne ce iti doresti si iti vom indeplini visul. Iti punem la dispozitie totul, de la echipamente de sonorizare ultra-performante, pana la decorarea salii si mise-en-place.

Contacteaza-ne la telefon 0731836149 si spune-ne ce tip de eveniment ai dori sa organizezi. Vom fi bucurosi sa iti oferim toate informatiile si sugestiile de care ai nevoie.