Inot

PISCINA ESTE ÎNCHISĂ PÂNĂ ÎN LUNA MAI 2023

Organizam cursuri de inot pentru incepatori :
– 500 Lei/10 sedinte consecutiv

Cursuri de inot pentru avansati:

– 500 Lei/8 sedinte de doua ori pe saptamana
Inscrieri la nr tel: 0731.836.149

Grupa este formata din minim 10 copii, iar 500 de lei costa un curs de 10 sedinte consecutiv de luni pana vineri timp de doua saptamani, o sedinta insumand 60 de minute.

Iar daca esti in dubii si calculele dau cu minus, aminteste-ti ca inotul iti ofera un excelent antrenament cardiovascular, tonificandu-ti totodata musculatura, te ajuta sa slabesti si iti fortifica plamanii.

Inotul este o forma de antrenament care creste frecventa cardiaca si stimuleaza circulatia. In timpul inotului, toate grupele musculare sunt puse la munca simultan, provocand organismul la un antrenament total. Frecventa cardiaca trebuie sa creasca, pentru ca e nevoie de mai mult oxigen pentru muschii care muncesc din greu.

Acest tip de miscare iti va creste forta si rezistenta musculara, imbunatati postura si creste flexibilitatea, fiind indicat inclusiv persoanelor cu probleme articulare si ale spatelui.

Iar poate argumentul suprem, o persoana de 60 de kilograme care inoata intr-un ritm moderat va arde aproximativ 240 de calorii la fiecare 30 de minute.