Aquagym

Corpul tau poate face orice! Mintea este cea care trebuie convinsa!

Cauti o metoda neinvaziva de a-ti lucra si tonifia musculatura intr-un mediu relaxant departe de aglomeratia din salile de fitness? O activitate care sa nu necesite echipamente costisitoare si fara o experienta anterioara in domeniu? Atunci te asteptam in cadrul Magic Land impreuna cu echipa Kineto Plus sa experimentezi  conceptul de Aqua Gym.

 

Pentru cine este bun Aqua Gym-ul?

 • Este recomandat persoanelor cu probleme de greutate datorita proprietatii antigravitationale pe care apa il ofera. Presiunea, atat pe articulatii, cat si pe coloana vertebrala este diminuata, scazand riscul de accidentare si aparitia problemelor articulare.
 • Este perfect pentru persoanele care nu au mai practicat niciodata activitati sportive, personae sedentare care se pot teme de salile clasice de aerobic, datorita lipsei de coordonare sau a conditiei fizice.
 • Este ideal pentru persoanele care vor sa se mentina in forma si vor sa aiba parte de o musculatura definita.
 • Cursurile Aqua Gym se adreseaza adultilor de toate varstele, putand fi practicate de persoanele sanatoase, fara riscuri si fara interdictii – inclusiv femei insarcinate si persoane de varsta a treia

 

Beneficiile AquaGym-ului:

 

 • imbunatateste sistemul cardio vascular si respirator
 • intareste articulatile fara riscul aparitiei problemelor articulare
 • imbunatateste tonusul muscular, forta si rezistenta
 • imbunatateste drenajul limfatic datorita presiunii apei care maseaza pielea si elimina tesutul adipos
 • imbunatateste flexibilitatea si coordonarea
 • este un bun remediu impotriva stresului
 • intr-o sedinta de aquagym se pot arde pana la 600 calorii

 

Aerobic versus AquaGym. De ce Aqua Gym?

 

Spre deosebire de orele solicitante de aerobic in care tragi din greu si transpiri abundent, aquagym reprezinta o alternativa foarte buna care poate cuprinde un antrenament la fel de intens, dar mult mai distractiv.

Pentru a face gimnastica in apa nu trebuie sa stii sa inoti deoarece antremanentele se desfasoara in bazine unde apa nu trece de nivelul pieptului.

 

Sedintele de aqua gym sunt similare celor de aerobic, numai ca datorita greutatii exercitate de apa exercitiile sunt mai dificile, ceea ce face ca gimnastica in apa sa fie mai eficienta si sa arda mai multe calorii decat aerobicul. Nu te lasa pacalita de faptul ca nu iti simti articulatiile solicitate, caci gimnastica in apa iti lucreaza foarte bine corpul fara sa produca leziuni prea mari la acest nivel.

numai ca datorita greutatii exercitate de apa exercitiile sunt mai dificile, ceea ce face ca gimnastica in apa sa fie mai eficienta si sa arda mai multe calorii decat aerobicul. Nu te lasa pacalita de faptul ca nu iti simti articulatiile solicitate, caci gimnastica in apa iti lucreaza foarte bine corpul fara sa produca leziuni prea mari la acest nivel.

Aquagym este un exercitiu cardio foarte bun, deoarece stimuleaza inima, care poate pompa pana la 10% mai mult sange in timpul unei contractii fata de atunci cand lucrezi in sala.

Spre deosebire de antrenamentele “pe uscat”, cele in apa vizeaza intotdeauna grupe muscular opuse datorita greutatii exercitate de apa. Astfel si un exercitiu simplu de fitness, cum ar fi flexiile pentru bicepsi, intr-o sedinta de aquagym devine un exercitiu compus care antreneaza si tricepsii pe miscarea de indreptare a bratului.

Un alt avantaj, dat fiind faptul ca miscarile se desfasoara in apa, este ca temperature corpului se regleaza mai usor, evitandu-se supraincalzirea. Astfel, desi antrenamentele pot fi mai solicitante decat cele de aerobic, ele vor fi percepute mai curand drept energizante decat obositoare.

Toata visarea din lume nu va conta daca nu esti gata sa te trezesti si sa te pui la treaba fara idei preconcepute!

Preturi aquagym:

– 25 ron/ sedinta
– 200 ron/10 sedinte – 2 zile pe saptamana (miercuri si sambata) pentru grupa de minim 10 pers

Programari la Tel : 0374.029.407