Cursuri

PISCINA ESTE ÎNCHISĂ PÂNĂ ÎN LUNA MAI 2023

La Spa Piscina Magic Land te poti bucura alaturi de prietenii tai, de toate serviciile noastre la singurul bazin semi-olimpic ,din Craiova, cu o lungime mai mare de 50 m,va asteaptam sa va relaxati la sauna,salina sau jacuzzi. Puteti sa va invingeti teama de apa alaturi de instructorii nostri de inot : Adrian Danescu si Biltac George. Programele se adreseaza adultilor dar si copiilor cu varste cuprinse intre 2 – 14 ani.

Inotul este o forma de antrenament care creste frecventa cardiaca si stimuleaza circulatia. In timpul inotului, toate grupele musculare sunt puse la munca simultan, provocand organismul la un antrenament total. Frecventa cardiaca trebuie sa creasca, pentru ca e nevoie de mai mult oxigen pentru muschii care muncesc din greu.

Gimnastica în apă – Aquagym, este una din cele mai placute şi uşoare modalităţi de a te întreţine, de a face mişcare şi de a te distra în acelaşi timp. Antrenamentele efectuate în apă, spre deosebire de cele practicate în sălile de fitness sau cele în aer liber, nu sunt deloc agresive, impactul asupra coloanei vertebrale şi asupra articulaţiilor fiind cu mult redus. Apa, în funcţie de adâncimea piscinei, diminuează cu până la 90% greutatea corpului, având şi o rezistentă de 12 ori mai mare decât cea a aerului. Astfel, toate exerciţiile aqua presupun mişcări lente şi blânde, tensiunea asupra articulaţiilor fiind redusă, iar rezistenţa naturală a apei creşte eficienţa antrenamentului prin antrenarea tuturor muşchilor.

 

Hidrokinetoterapia sau gimnastica acvatica este practicata din cele mai vechi timpuri.
Metoda hidrokinetoterapiei reprezinta kinetoterapia in apa, respectiv baza recuperarii medicale, una din principalele forme de refacere a functiilor diminuate in urma unor boli sau traumatisme.
In acelasi timp, metodele terapiei prin inot au indicatii largi in majoritatea capitolelor de patologie in profilaxia primara a grupelor largi de afectiuni ale sistemului locomotor, ale aparatului cardiovascular, aparatului respirator.
Hidrokinetoterapia este adresata tuturor categoriilor de varsta (de la adolescenti pana la varstnici) utilizata pentru cresterea mobilitatii articulare, cresterea rezistentei musculare.

 

Aquagym

Detalii

Inot

Detalii

Hidrokinetoterapie

Detalii