Servicii

Spatiul de joaca MAGIC LAND a aparut in anul 2010 si de atunci a continuat dezvoltandu-se din ce in ce mai mult.
Din dorinta de a veni mereu in intampinarea dumneavoastra si a copiilor cu idei noi, cu jocuri si jucarii noi, am realizat ca eforturile ne-au fost rasplatite si unii dintre dumneavoastra ne considera ca parte din familie, simtindu-se la Magic Land ca „ACASA”.
Si cum copii au crescut, am crescut si noi si am dezvoltat un nou concept numit „MAGIC CLUB” un loc de distractie pentru adolescenti si nu numai. Am realizat aici petreceri pentru copii de la varste incepend cu 8 ani dar si evenimente private cum ar fi majorate, petrecerii de 8 martie, botezuri si nunta de argint.
Dar cum „NOUL” este cuvantul care ne caracterizeaza, am deschis SPA PISCINA MAGIC LAND, un loc ce imbina relaxarea si distractia cu starea de bine si sanatea,iar vara in aer liber am deschis cel mai mare spatiu de joaca pentru copii numit MAGIC LAND SUMMER.
MAGIC AFTER SCHOOL este ultimul proiect aparut si este locul in care copii isi petrec timpul si se dezvolta pe plan personal si intelectual, alaturi de personal calificat, intr-un spatiu primitor asemanator celui de acasa.
Speram sa nu ne oprim aici si sa putem in continuare sa aducem zambete „MAGIC(E)” pe fetele tuturor celor care ne trec pragul.

Divine Ballroom

Detalii

Petreceri

Detalii

Piscina Acoperita

Detalii