Regulament

INTRAREA PENTRU ADULTI ESTE GRATUITA !

In timp ce copiii se joaca, parintii se pot relaxa in spatiul special amenajat unde pot savura linistit o cafea sau bauturi racoritoare. Cititi ziare sau reviste, urmariti un meci sau o emisiune preferata la televizor sau pur si simplu faceti conversatie cu prietenii. Toate acestea fara grija supravegherii copilului vostru. Personalul nostru se ocupa cu atentie de micutii amatori de joaca, oferindu-va prilejul de a petrece cateva momente de relaxare.

Puteti participa alaturi de copii la activitatile din spatiul de joaca, daca doriti sa petreceti mai mult timp alaturi de el.

SUNTETI O MAMICA SAU UN TATIC OCUPAT ? ATI REUSIT SA FACETI LOC IN PROGRAMUL INCARCAT AL UNEI ZILE DE LUCRU CATORVA ORE PE CARE SA LE PETRECETI  CU COPILUL VOSTRU INTR-UN CADRU PLACUT SI DISTRACTIV ?

Magic Land va ofera posibilitatea sa va distrati alaturi de copilul vostru in minunatul spatiu de joaca. Daca doriti o pauza, puteti sa va racoriti la cafenea.

SUNTETI O MAMICA DORNICA DE O INTALNIRE CU PRIETENELE, DAR SUNTETI PREA OCUPATE CU COPIII ?

Magic Land va ajuta sa va indepliniti dorintele. In timp ce veti sta cu prietenele la o cafea, copiii vor avea posibilitatea sa exploreze taramul magic al distractiei, permanent supravegheati.

Regulile noastre:

Va rugam sa cititi si sa respectati cateva reguli simple.

  • TREBUIE SA SE POARTE SOSETE tot timpul. Regulamentele de sanatate si igiena cer ca toti copiii si adultii care intra in spatiul de joaca sa poarte sosete. Va putem pune la dispozitie sosete din plastic de unica folosinta.
  • NU ESTE PERMISA ADUCEREA DE MANCARE SI BAUTURA in interiorul spatiului fara o aprobare din partea administratiei. Pot face exceptie mancarea si bauturile pentru bebelusi.
  • NU ESTE PERMIS CONSUMUL DE MANCARE SAU BAUTURI  in interiorul spatiului de joaca.
  • ORICE COMPORTAMENT VIOLENT SE PEDEPSESTE  prin parasirea spatiului de joaca.
  • INLATURATI OBIECTELE CARE AR PUTEA FI PERICULOASE  cum ar fi ochelari, insigne, bijuterii sau obiecte ascutite inainte de a intra in spatiul de joaca.