Despre Magicland

MAGIC. DISTRACTIV. UNIC. INEDIT

MAGIC LAND

Petrecerile Magic Land sunt o experienta fantastica atat pentru copii, cat si pentru parinti. Lasati mancarea, distractia si curatenia in grija noastra in timp ce va veti bucura de momente minunate alaturi de copil si prieteni.

 


 

 

MAGIC LAND  PISCINA DESCOPERITA

Si pentru ca a venit vara si ne dorim sa stam la aer curat in mijlocul naturii am deschis un nou spatiu de joaca  numit MAGIC LAND SUMMER. Vino si tu sa te distrezi alaturi de prietenii tai, te asteapta multe saltele gonflabile, piscine cu bile,tobogane dar si multe alte surprize. Nu i-am uitat nici de aceasta data pe parinti, avem pentru ei o terasa special amenajata unde pot uita de stresul cotidian si se pot relaxa cu prietenii.

PROGRAM:  LUNI-VINERI      12.00 – 20.00

                        SAMBATA – DUMINICA   10.00 – 21.00

 

PISCINA ACOPERITA

Va doriti sa faci miscare pe perioada iernii si nu numai, atunci ati gasit locul ideal! SPA PISCINA MAGIC LAND  va pune la dispozitie un bazin semi-olimpic pentru adulti, iar daca va doriti ca micutii vostri sa va fie alaturi, puteti opta pentru piscina pentru copii, unde temperatura apei este cuprinsa intre 27-29 C. Programele se adreseaza chiar si copiilor foarte mici, cu varste cuprinse intre 2 – 5ani.
Pentru un eveniment original si vesel, intr-un grup mai restrans, putem organiza pentru tine chiar si un cocktail party pe marginea piscinei; invitatii tai vor fi incantati sa danseze o noapte intreaga langa apa clara, in care se oglindesc sclipirile stelelor ce razbat prin acoperisul de sticla.

PROGRAM:  LUNI-VINERI      12.00 – 20.00

                        SAMBATA – DUMINICA   10.00 – 21.00

Serviciile oferite

Daca sunteti clienti fideli beneficiati de o reducere de 5% la toata valoarea petrecerii!!!!!!

Divine Ballroom

Detalii

Petreceri

Detalii

Piscina Acoperita

Detalii

Testimoniale

Petrecerile Magic Land sunt o experienta fantastica atat pentru copii, cat si pentru parinti. Foarte frumos!!

Ionut

Vezi Testiomoniale

Partenerii Nostri

Kineto Plus Evenimente Ideale