• SITE
  • coperta fb magic land
  • cover fb club
  • IMG_6223

Despre Magicland

MAGIC. DISTRACTIV. UNIC. INEDIT

MAGIC LAND

Petrecerile Magic Land sunt o experienta fantastica atat pentru copii, cat si pentru parinti. Lasati mancarea, distractia si curatenia in grija noastra in timp ce va veti bucura de momente minunate alaturi de copil si prieteni.

PROGRAM: Luni-VINERI: 10:00-20:00
SAMBATA SI DUMINICA 10:00-20:00

PROGRAMUL POATE SUFERI MODIFICARI IN CAZUL ORGANIZARII PETRECERILOR!

 

MAGIC TEEN CLUB

 Magic Teen Club este noul loc de distractie pentru adolescenti si nu numai.
Care sunt ingredientele unei petreceri pt copii mai mari,adolescenti si preadolescenti?
Toti parintii care vor sa-si sarbatoreasca copilul se intreaba asta. Copii nu mai sunt mici,nu mai este cazul de bile si saltele,dar nu sunt nici mari.Ce facem cu ei,cum le trezim interesul unde sa-I sarbatorim? La Magic Teen Club avem experienta in acest gen de petreceri,oferim copiilor exact ceea ce vor,incepand de la jocuri si concursuri pana la dans si karaoke.

PROGRAMLUNI-VINERI: 10:00-20:00
SAMBATA SI DUMINICA 10:00-20:00

PROGRAMUL POATE SUFERI MODIFICARI IN CAZUL ORGANIZARII PETRECERILOR!

 

MAGIC LAND BABY

Magic Land Baby este cel mai nou membru al familiei Magic Land. Un spatiu de joaca gandit special pentru organizarea si desfasurarea de petreceri pentru copii cu varste cuprinse intre 1 si 5 ani, Magic Land Baby este menit sa vina in ajutorul noilor mamici care cauta un loc deosebit pentru aniversarea sau sarbatorirea unui eveniment important pentru copiii lor!

Va asteaptam sa va relaxati intr-o atmosfera placuta in timp ce animatoarele noastre se joaca si au grija de copiii dumneavoastra!

PROGRAMLUNI-VINERI: 10:00-20:00
SAMBATA SI DUMINICA 10:00-20:00

 

MAGIC LAND SUMMER

Si pentru ca a venit vara si ne dorim sa stam la aer curat in mijlocul naturii am deschis un nou spatiu de joaca  numit MAGIC LAND SUMMER. Vino si tu sa te distrezi alaturi de prietenii tai, te asteapta multe saltele gonflabile, piscine cu bile,tobogane dar si multe alte surprize. Nu i-am uitat nici de aceasta data pe parinti, avem pentru ei o terasa special amenajata unde pot uita de stresul cotidian si se pot relaxa cu prietenii.

PROGRAM: LUNI-DUMINICA: 10:00-21:00

PISCINA ACOPERITA

Va doriti sa faci miscare pe perioada iernii si nu numai, atunci ati gasit locul ideal! SPA PISCINA MAGIC LAND  va pune la dispozitie un bazin semi-olimpic pentru adulti, iar daca va doriti ca micutii vostri sa va fie alaturi, puteti opta pentru piscina pentru copii, unde temperatura apei este cuprinsa intre 27-29 C. Programele se adreseaza chiar si copiilor foarte mici, cu varste cuprinse intre 2 – 5ani.
Pentru un eveniment original si vesel, intr-un grup mai restrans, putem organiza pentru tine chiar si un cocktail party pe marginea piscinei; invitatii tai vor fi incantati sa danseze o noapte intreaga langa apa clara, in care se oglindesc sclipirile stelelor ce razbat prin acoperisul de sticla.

PROGRAM :  LUNI-DUMINICA: 10:00-21:00

Serviciile oferite

Daca sunteti clienti fideli beneficiati de o reducere de 5% la toata valoarea petrecerii!!!!!!

Divine Ballroom

Detalii

Petreceri

Detalii

Piscina Acoperita

Detalii

Testimoniale

Noi am organizat petrecerile la Magic Land dar acum ca am mai crescut, ne-am dorit altceva…….asa ca am optat pentru Spa Piscina. Ne-am distrat si noi parintii dar si copiii, mancarea a fost foarte buna ( au bucatarie proprie), iar apa a fost numai buna de balaceala. Nota 10 pentru tot!

Popescu Oana

Vezi Testiomoniale

Partenerii Nostri

Kineto Plus Evenimente Ideale