• SITE
  • coperta fb magic land
  • cover fb club
  • IMG_6223

Despre Magicland

MAGIC. DISTRACTIV. UNIC. INEDIT

Spatiul de joaca MAGIC LAND a aparut in anul 2010 si de atunci a continuat dezvoltandu-se din ce in ce mai mult.
Din dorinta de a veni mereu in intampinarea dumneavoastra si a copiilor cu idei noi, cu jocuri si jucarii noi, am realizat ca eforturile ne-au fost rasplatite si unii dintre dumneavoastra ne considera ca parte din familie, simtindu-se la Magic Land ca „ACASA”.
Si cum copii au crescut, am crescut si noi si am dezvoltat un nou concept numit „MAGIC CLUB” un loc de distractie pentru adolescenti si nu numai. Am realizat aici petreceri pentru copii de la varste incepend cu 8 ani dar si evenimente private cum ar fi majorate, petrecerii de 8 martie, botezuri si nunta de argint.
Dar cum „NOUL” este cuvantul care ne caracterizeaza, am deschis SPA PISCINA MAGIC LAND, un loc ce imbina relaxarea si distractia cu starea de bine si sanatea,iar vara in aer liber am deschis cel mai mare spatiu de joaca pentru copii numit MAGIC LAND SUMMER.
Magic Land Baby este cel mai nou membru al familiei Magic Land. Un spatiu de joaca gandit special pentru organizarea si desfasurarea de petreceri pentru copii cu varste cuprinse intre 1 si 5 ani, Magic Land Baby este menit sa vina in ajutorul noilor mamici care cauta un loc deosebit pentru aniversarea sau sarbatorirea unui eveniment important pentru copiii lor!
Va asteaptam sa va relaxati intr-o atmosfera placuta in timp ce animatoarele noastre se joaca si au grija de copiii dumneavoastra!
Speram sa nu ne oprim aici si sa putem in continuare sa aducem zambete „MAGIC(E)” pe fetele tuturor celor care ne trec pragul.

Organizam evenimete si pentru grupuri de copii de la scoli si gradinite!!!

 

Oferte Speciale

Detalii

Rezerva Petrecerea

Detalii

Ce Spun Copii !!

Detalii